De triomf is van jou

Lat je niet beperken door je omstandigheden of overtuigingen die je er mogelijk van weerhouden om jouw doel te bereiken. Creëer je eigen realiteit en realiseer jouw dromen.

Het maakt niet uit wie je ouders zijn, waar je vandaan komt, of hoe je wordt genoemd. Het maakt niet eens uit waar je je nu bevindt…

Wat voor obstakels je ook denkt te zien die je weerhouden van je succes, dit hoeft niet per sé jouw werkelijkheid te zijn.

Misschien gebruik je het als excuus. Ergens in slagen gebeurt namelijk niet zomaar. Dit vereist hard werk en is vaak niet morgen bereikt. Het is makkelijk en veilig om excuses te verzinnen en geen actie te ondernemen.

Als je echt ergens in wilt slagen, en dit wilt vanuit het diepst van je hart, dan zul je alle excuses en veiligheid op moeten geven. Je zult eerst moeten begrijpen en geloven dat je de kracht bezit en dat de beslissing om te slagen er een is die je zelf maakt.

Wanneer je je houding aanpast en verantwoordelijkheid neemt, richt je al je aandacht en energie vanzelf op het vinden van een manier om je doel te bereiken. Dan bereik je de overwinning, jouw triomf. Het is allemaal niet zo ingewikkeld maar soms maken we het onszelf zó moeilijk…

Verantwoordelijkheid is macht; verantwoordelijkheid nemen, deze aan jezelf opdragen… en de overwinning is van jou, vroeg of laat… We helpen jou graag je droom te verwezenlijken.

Kom naar onze opleiding en begin aan jouw nieuwe leven !

Liefs,

Ira

Over de schrijver
Reactie plaatsen