Agenda Online Piercing Workshop 
Ontdek of Piercen Jouw Passie Is Jouw Droom Onze Missie

Is het jouw droom om piercer te worden maar wist je niet waar te beginnen? Dit is jouw kans! Sluit je aan bij onze Online Piercing Workshop en zet de eerste stap in het realiseren van die droom. Onze deskundige instructeurs zullen je door de beginselen van het piercen leiden, en met ons GRATIS startpakket (voor slechts €5 + verzendkosten) krijg je alle benodigde tools om thuis te oefenen.

Daarnaast ontvang je twee waardevolle handboeken: 'Help, mijn kind wil een piercing/tattoo' en ‘Happy Healing Tips and Tricks’, elk ter waarde van €24,95, die je zullen helpen bij het uitbreiden van je kennis en vaardigheden.

Met een totale waarde van €74,40 biedt deze workshop een ongeëvenaarde kans om te leren van professionals in het comfort van je eigen huis. Of je nu je carrière wilt beginnen of je passie voor piercings wilt verkennen, onze workshop biedt de perfecte start. Workshops worden gehouden van 19.00 tot 21.00 uur via ZOOM. Meld je aan, ontvang je startpakket en ZOOM link, en maak je klaar om je droom waar te maken in onze interactieve en leerzame sessies. We zien je graag op een van onze workshops.

piercingworks workshop

9

APR

19:00

Piercing Workshop 2024

Online Workshop via ZOOM.
De basis van piercings zetten!
piercingworks workshop

10

SEPT

19:00

Piercing Workshop 2024

Online Workshop via ZOOM.
De basis van piercings zetten!