Wat zijn in jouw leven de zwarte stippen?
14 juli 2021 
in Blog

Wat zijn in jouw leven de zwarte stippen?

Wat voor student jij bent hang af van hoe je de dingen ziet. Waar ligt jouw focus en sta je genoeg stil bij het totaal plaatje?

 

Beste toekomstige studenten van de piercing cursus,
Graag deel ik wat met jullie over onze ervaringen met cursisten.

Ik ben namelijk in de veronderstelling dat er drie verschillende soorten studenten zijn:

1. Players. In it for and part of the game. Dit zijn echte deelnemers. Altijd op tijd en altijd aanwezig. Ze zijn alert en stellen vragen als ze ergens meer over willen weten (Rinda was één van onze studenten – lees hier haar testimonial)

2. Publiek. Dit zijn toeschouwers. Deze studenten kijken toe maar nemen nooit echt deel aan the game. Ze stellen soms een vraag maar hebben het liever over hun privé leven dan wat er wordt besproken. Ze kijken naar wat de players doen maar spelen zelf nooit echt mee.

3. Voorbijgangers. Deze mensen doorlopen de cursus gewoon. Heel af en toe zullen zeggen ze iets maar ze zijn vaker stil. Soms denken ze het beter te weten dan ik of vragen ze vlak voor het examen om extra aandacht.
Je kunt nu beslissen wie jij wilt zijn tijdens de opleiding.

https://piercingcursus.com/piercing-opleiding/

Ik geef telkens dezelfde cursus maar studenten hebben echt verschillende resultaten.

Hieronder een kort verhaal over een student :

Een vriendin van me heeft een make-up studio en was op zoek naar een peircing artiest. Door een arbeidsconflict op mijn oude werk was ik op zoek naar iets nieuws en viel mijn oog op deze cursus. Ik vroeg me af waar ik over een jaar wilde zijn en bedacht me dat ik mijn eigen bedrijf wilde starten en het feit dat ik het leuk vond versnelde het proces alleen maar. Ik kon de tijd nemen om me erin te verdiepen en mijn oud werkgever betaalde de cursus. Nu heb ik inmiddels mijn eigen bedrijf in de salon van mijn vriendin in Ijsselstein. Er werd ons zelfs geleerd hoe we de vergunning van de GGD konden aanvragen en Ira helpt me af en toe nog als ik vragen heb. Dan stuur ik haar gewoon een Whatsapp bericht. Als ik deze cursus niet had gevolgd had ik niet voor mezelf kunnen beginnen.

 

Hier heb ik ook een mooi verhaal voor jullie :

De student volgde lange tijd een opleiding maar kon niet begrijpen en leren wat voor anderen zo gemakkelijk leek te gaan. Op een dag vraagt hij de leraar wat het probleem is. “Waarom begrijp ik dingen niet en leer ik niet zo snel als de anderen?”
De leraar neemt hem mee naar een witte kamer met een zwarte stip op de muur. “Wat zie je in deze kamer?” vraagt de leraar.
“Een zwarte stip?” antwoord de student.
“A-ha! Een zwarte stip.” zegt de leraar. “Dit is waarom het zo moeilijk is voor jou om dingen te leren. Je ziet enkel de zwarte stip en niet de mooie witte muren eromheen.”

Op het moment dat je jezelf aanleert om naast de zwarte stip ook de mooie witte muren te kunnen zien, zal je leven veranderen en zul je sneller dingen leren.

Wat zijn in jouw leven de zwarte stippen?

Wat zijn de witte muren?
Schrijf ons wat jouw probleem is en de reden waarom je niet naar onze cursus zou komen

OF

Waarom het juist geen probleem is om deel te nemen aan de cursus
Wat zijn de zwarte punten en witte muren in jouw leven?

 

Liefs,
Ira

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen