TESTIMONIALS
ERVARINGEN VAN CURSISTEN NA 2 JAAR

Een vriendin van me heeft een make-up studio en was op zoek naar een peircing artiest. Door een arbeidsconflict op mijn oude werk was ik op zoek naar iets nieuws en viel mijn oog op deze cursus. Ik vroeg me af waar ik over een jaar wilde zijn en bedacht me dat ik mijn eigen bedrijf wilde starten en het feit dat ik het leuk vond versnelde het proces alleen maar. Ik kon de tijd nemen om me erin te verdiepen en mijn oud werkgever betaalde de cursus. Nu heb ik inmiddels mijn eigen bedrijf in de salon van mijn vriendin in Ijsselstein. Er werd ons zelfs geleerd hoe we de vergunning van de GGD konden aanvragen en Ira helpt me af en toe nog als ik vragen heb. Dan stuur ik haar gewoon een Whatsapp bericht. Als ik deze cursus niet had gevolgd had ik niet voor mezelf kunnen beginnen.
Rinda Kroes

Ira Lutvica ontzettend bedankt voor alles wat ik van je heb mogen leren en de motivatie en energie wat ik van jou krijg. Ik voel me echt gezegend met zo n Master als jij.

BEAUTIQUE INFINITY
Ik had door het werken bij Piercings Works al enige ervaring opgedaan doordat ik kon mee kijken en over verschillende piercing materialen en maten leerde. Toen ik hier vorig jaar werd aangenomen heb ik ook de cursus gedaan. Tijdens de cursus heb ik veel nieuwe dingen geleerd en kennis vergaard. Alles werd goed en gedetailleerd uitgelegd en Ira nam overal de tijd voor. Ik wilde al op jongere leeftijd leren piercen maar moest hiermee wachten omdat dit pas kon vanaf 18 jaar. Het was een zeer waardevolle aanvulling. Zelfs als je al enige ervaring hebt. Ik werk nu in de shop maar wil hier gaan piercen of op een andere plek ervaring opdoen. Wat ik ook erg leuk vond was dat er mensen van alle leeftijden meededen aan de cursus en het allerlei verschillende mensen aansprak. Verdien je investering binnen no time terug!
Cadicha
null
null