Piercing cursus in tijden van Corona
14 juli 2021 
in Blog

Piercing cursus in tijden van Corona

Benut deze periode en werk aan jezelf. Leer piercen en ontwikkel je vaardigheden. De piercing cursus vindt plaats op een veilige, schone plek in Amsterdam.

Het zijn andere tijden. Veel mensen zitten zonder werk. Niets lijkt meer normaal. Ik deel graag een geheim met jullie…
Bij ons is veel hetzelfde gebleven. We behaalden dezelfde omzet en de energie binnen het bedrijf bleef ook op het zelfde niveau.

We hebben altijd veel plezier beleefd door jullie te verrassen en mooier te maken. We maken graag grappen en focussen ons uiteraard op de verkoop. En om te verkopen, moet je zin hebben en er voor open staan om nieuwe dingen te leren.
In deze tijden heb ik denk ik meer geleerd dan voorheen. Wat is jouw ervaring? Is de toekomst nu onzekerder en vind je dit eng? Het is te begrijpen dat mensen nu bang zijn en dat het er in de grote steden anders aan toe gaat. Hotels, restaurants en andere uitgaansgelegenheden zijn gesloten of leeg.

Het geheim dat ik met jullie wil delen is dat mensen in tijden van onzekerheid en angst nog meer geneigd zijn om hun lichaam te versieren. Een goede vriend van mij wist me te vertellen dat hij meer werkt dan ooit. Hij werkt in een fabriek waar piercings worden gemaakt. Dit geldt overigens voor de hele wereld, van Thailand tot Brazilië. Mensen willen piercings. Best gek, toch?

Dit heeft mijn ervaring me geleerd: hoe moeilijker en zwaarder het is in de buitenwereld, hoe belangrijker het is om mensen blij te maken en goed voor elkaar te zijn.

Waarom begin ik hierover? We bieden je de mogelijkheid om te leren hoe je zelf mensen mooier kunt maken in onze piercing cursus. In deze cursus leren we je alle fijne kneepjes van het vak!

Hoe het werkt?

Je kunt de complete cursus volgen via ZOOM

Piercing Opleiding Agenda

Of je kan op dezelfde data de cursus volgen in onze studio in Amsterdam. De cursus vindt plaats in en aparte ruimte boven onze studio die speciaal gereserveerd is voor onze cursisten.

Kun je het je momenteel niet veroorloven? Dat is begrijpelijk.
Een cursist vertelde ons hoe zij het volledige bedrag heeft weten te betalen door de hulp van vrienden.
Wanneer je iets graag wilt en het je droom is, dient geld geen obstakel te moeten zijn.
Deze cursus veranderde 25 jaar geleden mijn leven en kan hetzelfde voor jou doen!

Als je de cursus hebt afgerond kan je vrijwel overal ter wereld aan de slag! De richtlijnen zijn bijna overal ter wereld hetzelfde.

Het zal niet voor altijd zo’n onzekere situatie zijn als nu met Corona en daarom is het nu de uitgelezen kans om tijd aan jezelf en jouw toekomst te besteden.

We zijn als vluchtelingen uit Bosnië naar Nederland gekomen en startten hier ons bedrijf door sieraden te verkopen. We luisterden altijd aandachtig naar onze klanten en om een lang verhaal kort te maken, zijn we in 2001 een piercing studio begonnen en stonden we op Pinkpop. Ik was als piercer aanwezig en die 3 dagen waren voor mij zwaarder dan 3 jaar in de oorlog. Ik had geen gepaste opleiding gevolgd, was niet goed genoeg voorbereid en deze ervaring orde ervoor dat ik een cursus wilde aanbieden die alles omvattend was. Nu weet ik dat je alles moet hebben uitgeluid voordat je begint. Het ligt daarnaast grotendeels aan jezelf, je moet echt willen leren en ervoor open staan. Het is een investering van je geld en tijd.

We hebben super succesvolle cursisten mogen helpen hun droom te verwezenlijken.

Een paar voorbeelden :

“Een vriendin van me heeft een make-up studio en was op zoek naar een peircing artiest. Door een arbeidsconflict op mijn oude werk was ik op zoek naar iets nieuws en viel mijn oog op deze cursus. Ik vroeg me af waar ik over een jaar wilde zijn en bedacht me dat ik mijn eigen bedrijf wilde starten en het feit dat ik het leuk vond versnelde het proces alleen maar. Ik kon de tijd nemen om me erin te verdiepen en mijn oud werkgever betaalde de cursus. Nu heb ik inmiddels mijn eigen bedrijf in de salon van mijn vriendin in Ijsselstein. Er werd ons zelfs geleerd hoe we de vergunning van de GGD konden aanvragen en Ira helpt me af en toe nog als ik vragen heb. Dan stuur ik haar gewoon een Whatsapp bericht. Als ik deze cursus niet had gevolgd had ik niet voor mezelf kunnen beginnen.”
RINDA

“Ik had door het werken bij Piercings Works al enige ervaring opgedaan doordat ik kon mee kijken en over verschillende piercing materialen en maten leerde. Toen ik hier vorig jaar werd aangenomen heb ik ook de cursus gedaan. Tijdens de cursus heb ik veel nieuwe dingen geleerd en kennis vergaard. Alles werd goed en gedetailleerd uitgelegd en Ira nam overal de tijd voor. Ik wilde al op jongere leeftijd leren piercen maar moest hiermee wachten omdat dit pas kon vanaf 18 jaar. Het was een zeer waardevolle aanvulling. Zelfs als je al enige ervaring hebt. Ik werk nu in de shop maar wil hier gaan piercen of op een andere plek ervaring opdoen. Wat ik ook erg leuk vond was dat er mensen van alle leeftijden meededen aan de cursus en het allerlei verschillende mensen aansprak. Verdien je investering binnen no time terug!”
CADICHA

“Ira Lutvica ontzettend bedankt voor alles wat ik van je heb mogen leren en de motivatie en energie wat ik van jou krijg. Ik voel me echt gezegend met zo n Master als jij.”
BEAUTIQUE INFINITY

Wat is er allemaal inbegrepen?

  •    10 dagen stage lopen in de shop
  •    alle materialen zijn inbegrepen
  •    5-daagse cursus
  •    6 maanden advies en ondersteuning via Whatsapp
  •    ontvang tijdelijk 500 euro korting!

Mis deze kans niet!

Deze actie is tijdelijk en het is mogelijk om in termijnen te betalen. Hier vindt je alle informatie >

Over de schrijver
Reactie plaatsen