Wat ben jij?

Kies voor en investeer in jezelf. Door de juiste keuzes te maken en je niet te laten beïnvloeden door invloeden van buitenaf, werk jij aan de juiste toekomst voor jezelf.

De beslissing nemen om jezelf als grootste prioriteit te stellen is een daad van volwassenheid en zal persoonlijke vrijheid opleveren.

De meeste mensen, met name vrouwen, hebben moeite met het maken van deze keuze en sommigen bereiken dit punt zelfs nooit.

Het is van belang om onszelf te beschermen, verzorgen en op te bouwen, alleen al vanwege degenen die belangrijk voor ons zijn. Op deze manier kunnen we ook onze dierbaren te leren zichzelf te beschermen en verzorgen. Wanneer we niet goed voor onszelf zorgen, zijn we niet alleen een slecht voorbeeld maar kunnen we er ook niet voor anderen zijn.

Ik begreep dit voorheen niet en dacht dat alleen egoïstische mensen voor zichzelf kozen. Maar dat zijn ze niet. Integendeel, het zijn degenen die zichzelf overbelasten en er altijd voor anderen zijn terwijl dit ten koste van hun zelf gaat.

Het betreurt me dat ik een paar goede jaren heb gespendeerd waarin ik voorrang gaf aan verschillende mensen, en verplichtingen die ik mezelf oplegde in plaats van mezelf en mijn gezondheid voorop te stellen. Maar ik ben ook blij een waardevolle les te hebben geleerd. Beter laat dan nooit.

En hoe zit het met jou? Ben jij jouw eigen prioriteit?

Wil je iets doen dat jouw leven zal verbeteren en waarmee je in jezelf investeert zodat je daarna anderen blij kunt maken? Kom dan naar onze cursus en begin aan jouw nieuwe leven!

Liefs,
Ira

Over de schrijver
Reactie plaatsen