piercing opleiding

Piercings Works 

Bij ons krijg je meer!

Missie


Als je op zoek bent naar een plek waar je je thuis voelt, wees dan welkom!


Wij zijn een hecht familiebedrijf, bestaande uit ongeveer 22 toegewijde individuen, die samenwerken om onze droom te realiseren en mensen mooier en gelukkiger te maken. Bij ons is 'Piercing Works' niet zomaar een bedrijfsnaam; het is een levenswijze. We onderscheiden ons van andere studio's omdat we met hart en ziel toegewijd zijn aan wat we doen.

Onze shop is elke dag van de week geopend, maar liefst 11,5 uur per dag. Maar dat is slechts het topje van de ijsberg. Achter de schermen zijn we druk bezig met het creëren van content voor sociale media, het bijhouden van onze blogs, het beheren van onze webshops en natuurlijk het verzorgen van opleidingen. Naast piercings bieden we ook cursussen aan op het gebied van hygiëne en tatoeëren.

Ira, een van onze drijvende krachten, heeft een speciale passie voor het opleiden van mensen in de kunst van het piercen. Voor haar is het meer dan een beroep; het is een roeping. Ze gelooft dat, ondanks alle technologische veranderingen en de opkomst van AI, het leren van piercen nog steeds levens kan veranderen, net zoals 20 jaar geleden. Het is niet alleen financieel lonend, maar ook emotioneel verrijkend. Je krijgt de kans om te werken met jonge, gezonde en vrolijke klanten - een ideaal beroep voor creatieve zielen.

Ons team

Ira Lutvica 

Trainer/Auteur /Piercer 

M Lutvica 

Trainer/Auteur /Piercer 

Terry/Daesi/Ange 

Verkoopmedewerker

Yorica /Despina 

Piercer

Onze diensten

piercing-course

Klaar voor je nieuwe piercing?

Klaar voor een nieuwe piercing? Plan nu je afspraak bij ons in!

Op zoek naar sieraden of piercings? Wij hebben wat je zoekt!


piercing opleiding diploma

Piercing Cursus

Droom je ervan piercer te worden? Bij ons ben je aan het juiste adres! Wij zorgen ervoor dat je een expert wordt in dit vakgebied

Product

Piercing Zeezout Pleister Tegen Ontsteking

 


Aphraheals - Piercing Zeezout Pleister Tegen Ontsteking Werkt sneller dan Piercing Spray