Algemene Voorwarden

Voorwoord

Ik wil je hartelijk bedanken voor het vertrouwen in ons. Dit is geen kleine investering en we zijn trots op je.

Reserveringen

Wanneer we je betaling hebben ontvangen is je reservering gemaakt. We maken een selectie op basis van de betaaldata. Wanneer de groep te groot is en je betaling niet op tijd is ontvangen, kun je met de volgende groep starten.

Mocht je niet op de desbetreffende datum aanwezig kunnen zijn, laat het ons dan het liefst 14 dagen van tevoren weten zodat we een andere datum met je kunnen afspreken.

Het is ook mogelijk om de reservering op iemand anders naam te laten zetten zodat deze persoon in plaats van jouw kan deelnemen.

Wat is er inbegrepen?

> Lees meer

Volg je de cursus via Zoom? Dan kan je examen doen op een dag die jou uitkomt.

De groep zal uit maximaal 8 mensen bestaan en wanneer er meer aanmeldingen zijn kan je deelnemen aan de volgende groep. Dit wordt bepaald op basis van aanmeldingsdatum. Je krijgt minimaal 20 dagen voor de cursus te horen in welke groep je geplaats wordt.

De Piercing Cursus Zoom lessen beginnen om 17:00 en je ontvangt na betaling een E-book en krijgt toegang tot de online cursus.

Na het succesvol voltooien van de cursus kan je aan de slag en dragen wij de verantwoordelijkheid aan jou over. Iedereen in Nederland dient in het bezit te zijn van een geldige vergunning van de GGD om te kunnen piercen en het is ten strengste verboden om zonder deze vergunning aan de slag te gaan als piercer.